Yinjooga

Rauhallisia hetkiä arkeesi, rentoutta kehoosi

Yinjooga on erittäin rauhallinen ja syvästi rentouttava joogamuoto, joka yhdistää hathajoogan filosofian ja kiinalaisen lääketieteen energiaopin. Jokaisella kerralla teemme rauhallisen ja lempeän yinjoogaharjoituksen Keitaan lämmössä. Harjoituksen päättää aina syvärentoutus.

Yinjoogassa asanoissa eli asennoissa viivytään yleensä muutaman minuutin ajan. Harjoituksessa käytetään tarpeen mukaan apuna ja tukena erilaisia apuvälineitä kuten isoa joogatyynyä eli bolsteria jolloin asennot on mahdollista tehdä hyvin rennosti.

Ryhmä sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään jooganneillekin. Odottaville äideille yinjooga ei välttämättä sovi – olethan yhteydessä jos olet raskaana, niin mietitään yhdessä sopiiko kurssi sinulle!

Yinjoogaharjoitukset keskittyvät avaamaan lantion alueen ja rintarangan kireyksiä – kuin huomaamatta liikkuvuutesi paranee ja hengitys kulkee taas keveämmin. Yinjooga sopii hyvin rentouttamaan kehoa, taltuttamaan stressiä ja ylipäätään rauhoittamaan mieltä tähän hetkeen. Yinjooga lisää eheyttävää, ravitsevaa, ja hiljentyvää energiaa kehossamme – vastapainona kiireisessä arjessa tarvitsemallemme yang-energialle.

Yinjoogassa ei yleensä tule hiki, päälle kannattaa laittaa pitkähihaista vaatetta ja ehkä villasukatkin, vaikka Keitaan lämpölamput takaavatkin, ettei kenellekään tule tunnin aikana kylmä.

Varaa paikkasi

 

Aika: 11.1.-24.5.2019, perjantaisin klo 19.15-20.45
Hinta: 280 €. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksu 50 € Keitaan verkkokaupassa, loput kurssin hinnasta maksetaan ensimmäisellä tunnilla ohjaajalle käteisellä, kortilla tai liikuntaedulla. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Voit maksaa ilmoittautumismaksun myös liikuntaedulla, laita silloin viesti [email protected].  Kaikki liikuntaedut (Smartum, Edenred…) käyvät Keitaalla!
Ohjaaja: Jonna Säppi

Ryhmät täyttyvät nopeasti, sillä entiset oppilaat haluavat lähes aina jatkaa ryhmässä. Ilmoittaudu siis pian mukaan!

Lisäksi, jos joudut olemaan joskus pois oman ryhmäsi harjoituksesta, voit korvata poissaolosi 2 € lisämaksusta missä tahansa Keitaan ryhmässä syyskauden aikana.

Varaa paikkasi