Unelmien vuosi 2019 -miniretriitti

Kuvittele, että vuosi 2019 on päättymässä. Tapaat ystävän jota et ole tavannut vuoteen. Hän näkee sinut, ja kysyy äimistyneenä: ”Sä näytät niin säteilevän onnelliselta!  Mitä ihmettä on tapahtunut?”

Mitä kerrot hänelle, mitä vuoden aikana on tapahtunut? Mikä on muuttunut?

Tällä miniretriitillä saat tilaisuuden pohtia, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä. Kun saat kirkastettua unelmasi, pystyt myös näkemään siihen johtavia askeleita ja ottamaan oikeamman suunnan elämässäsi.

Päivä alkaa energisoivalla joogaharjoituksella johon kuuluu pitkä loppurentoutus. Lounaan jälkeen aloitamme harjoituksen, joka auttaa sinua näkemään selkeästi, millaista elämää todella sisimmässäsi toivot.  Osa harjoituksista tehdään itsenäisesti kirjoittaen, osa parin kanssa ja osa piirissä keskustellen. Rytmitämme harjoituksia lyhyillä meditaatioilla jotka hiljentävät ajatusten sekamelskaa ja auttavat pääsemään todellisten unelmien äärelle.

Kun unelma on muuttunut selkeämmäksi, alamme miettimään polkua joka vie elämääsi siihen suuntaan. Mietimme vain ensimmäisiä askelia, pieniä muutoksia tavalliseen arkeemme. Tällä tavalla tulevaisuuden loputon potentiaali pysyy avoimena ja meillä säilyy vapaus löytää erilaisia keinoja ja suuntia joilla elämä voi olla syvästi tyydyttävä.

Kaikki harjoitukset tehdään leppoisassa ja sallivassa ilmapiirissä ja jos haluat, sinulla on aina vapaus tehdä kaikki harjoitukset kirjoittamalla.

Päivä loppuu yoga nidra- eli syvärentoutusharjoitukseen, jossa myös asetamme intentiot seuraavalle vuodelle. Syvästi rentoutuneessa tilassa tehty päätöksen vahvistaminen eli sankalpa vaikuttaa alitajuntaamme niin, että osaamme kulkea selkeämmin kohti päämääräämme.

Aika: Sunnuntaina 30.12.2018 klo 10-16.
Paikka: Keidas Wellness, Grandalantie 2 D 52
Ohjaaja: Katja Ojala, Jooga- ja mindfulnessopettaja, ratkaisukeskeinen coach
Hinta: 68 €
Ilmoittautuminen: Ilmottaudu mukaan maksamalla miniretriitin hinta Keitaan verkkokaupassa. Ilmoittautumisen voi perua vain lääkärintodistuksella jolloin hinnan saa täysimääräisenä takaisin.

Päivän ohjelma:

10-11.30 Energisoiva joogaharjoitus
11.30-12.15 Lounastauko (Omat eväät)
12.15-13 Unelmien kirjoitusharjoitus tee/kahvikupposen äärellä. Millaista elämäni olisi parhaimmillaan?
13-15 Unelmaan johtava polku – keskustelu- ja kirjoitusharjoituksia
15-16 rentouttava jooga ja yoga nidra + sankalpa

Varaa paikkasi