Retriitit

Kesällä 2019 Keidas järjestää kaksi retriittiä, joissa molemmissa yhdistyy kaunein Suomen saariston luonto ihaniin ja avaaviin jooga- ja meditaatioharjoituksiin. 

Heinäkuussa jooga- ja melontaretriitti Petun saaressa on lauataista keskiviikkoon 6.-10.7..2019, ja elokuun lopun viikonloppuretriitti on 23.-25.8.2019.

Liplattava meri, helisevät rantakaislikot, hellivä aurinko, vapaus olla osa merta ja sen poukamia kajakilla liikkuen. Ehkä sadekin, tai tuuli, mistäs sitä tietää. Illalla rantasauna ja aamulla virkistävä uinti, rentouttavaa ja melonnan väsyttäviä lihaksia vetristävää joogaa, ylettömän ihanaa kasvisruokaa. Naurua, ystävyyttä, ehkä päiväunet tunnelmallisessa Villa Solhagassa, hiljaisella Petun saarella.

Tule mukaan avautumaan luonnon rauhalle ja luomaan valoisaa suhdetta kehoosi ja mieleesi!

Sinun ei tarvitse osata meloa, sillä saat siihen osaavaa opetusta. Toisaalta, jos osaat jo meloa, voit lähteä useamman tunnin retkille suoraan talomme vierestä. Petun saari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella, joten suojaisia reittivaihtoehtoja on lopuuttomiin.

Aamun dynaaminen joogaharjoitus herättelee päivään, iltojen mindfulnes-höysteinen yinjooga rauhoittaa kehon ja mielen. Suotavaa olisi, että olisit joogannut ainakin jonkin verran, vaikka retriitin joogaharjoitukset ovatkin rauhallisia jotta jaksamme myös meloa.

Retriittiin sisältyy myös omaa aikaa jotta voit nauttia tästä erityisestä paikasta omaan tahtiisi ja omalla tavallasi. Villa Sohagan hyväntuulinen omistajapari, Jari ja Mia, kokkaavat meille legendaarisen herkullista, luomupainotteista kasvisruokaa. Pettuun kuljetaan lossilla, joten liikenteen hälinää ei takuulla ole!

Varaa paikkasi

 

PAIKKA: Villa Solhaga, Förby, Pettu

AIKA: lauantai 6.7.klo 18 -keskiviikko 10.7.2019 klo 14 sekä
perjantai 23.8. klo 18 – sunnuntai 25.8.2019 klo 14

HINTA: Heinäkuun retriitti 612 € (sis. alv).
Elokuun retriitti 395 € (sis. alv).

OHJAAJAT: Katja Ojala, Keidas Wellness -joogasalin omistaja, RYT-500 joogaopettaja, mindfulnessohjaaja CFM, luontoyhteysohjaaja, FT sekä Irina Mannonen, erä- ja luonto-opas, joogaohjaaja.

HINTAAN SISÄLTYY: kaikki mitä tarvitset eli majoitus 2-5 hengen huoneissa, aamiaiset, lounaat, päivälliset, yrttitee, kajakkivuokra, rantasauna, joogan jo melonnan ohjaus.

ILMOITTAUTUMINEN: maksa varausmaksu 100 € Keitaan verkkokaupassa. Loput summasta laskutetaan ja eräpäivä on noin kaksi viikkoa ennen retriitin alkua. ​

PERUUTUSEHDOT: Lähtökohtaisesti ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Varausmaksun voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle ilman kuluja.

 

Varaa paikkasi