Pilates ja venyttely

Vahvistaa ja venyttää

Pilates vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä pitää selän terveenä. Menetelmän avulla harjoitat itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Säännöllinen Pilates-harjoittelu vähentää kehon kireyksistä ja lihasepätasapainosta johtuvia kipuja, litistää vatsaa ja tuo olemukseen kauniin kehon kannattelun. Säännöllinen harjoittelu parantaa myös ruoansulatusta, vähentää stressiä sekä tukee muiden lajien harrastamista, esim. ratsastus, juoksu ja kuntosaliharjoittelu.

Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Pilates ja venyttely -yhdistelmätunnilla saat parhaimman mahdollisen hyödyn harjoittelustasi. Pilates -liikkeillä parannat liikkuvuuttasi ja vahvistat kehoasi, venyttelyharjoituksilla taas lisäät notkeutta erilaisilla joustavilla ja avaavilla liikkeillä. 

Pilates ja venyttely -yhdistelmätunti rakentuu lämmittelyliikkeistä, klassiseen pilatekseen pohjaustavasta lattialla tehtävästä sarjasta sekä lopputunnin rentouttavista venytyksistä. Tunti päättyy rentoutukseen. Ohjaus on yksilöllistä ja saat neuvoja juuri oman kehon mukaisesti jolloin saat parhaimman mahdollisen hyödyn harjoittelustasi. Syksyn aikana tutuksi käyvä pienryhmä luo turvallisen ympäristön oppimiselle. Somatic Pilates -ohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja huomioi ihmisen kokonaisuutena ja ohjauksen tarkkuus avaa kokonaan uuden maailman Pilatekseen.

Säännöllisen harjoittelun hyödyt huomaat keventyneessä kehossa. Asiakkaat kommentoivat usein: ”Parantunut ryhti ja tukilihasten oikea käyttö auttavat jaksamaantyössä ja arjessa, istuminen, seisominen ja kävely eivät rasita enää selkää ja lonkkia” tai poika äidilleen: ”Äiti, mitä sinulle on tapahtunut, sä näytät ihan erilaiselta?” kun asiakas tuli ryhdikkäänä kotiin pilates -tunnilta. Ratsastajat ovat saaneet apua kehon vinouksien poistamisessa ja lopputuloksena hevonen liikkuu halukkaammin ja reagoi ratsastajan apuihin nopeammin, koska kokee avut selkeämmiksi.

Myös sinä voit voida paremmin ja kokea kehosi voivan hyvin.

 

Varaa paikkasi

 

Aika:  sunnuntaisin klo 16-17.15
Ohjaaja: Marjut Hannelius

Ilmoittaudu pian mukaan! Jotta harjoituksesta saisi mahdollisimman paljon irti ja jokainen harjoittelija pystyisi etenemään harjoituksessaan, tämä tunti on varattu vain Keitaan jäsenille, lisätietoja jäsenyydestä löydät täältä.