Lämmin yinjooga

Rauhallisia hetkiä arkeesi, rentoutta kehoosi

Yinjooga on erittäin rauhallinen ja syvästi rentouttava joogamuoto, joka yhdistää hathajoogan filosofian ja kiinalaisen lääketieteen energiaopin. Jokaisella kerralla teemme rauhallisen ja lempeän yinjoogaharjoituksen Keitaan lämmössä. Harjoituksen päättää aina syvärentoutus.

Yinjoogassa asanoissa eli asennoissa viivytään yleensä muutaman minuutin ajan. Harjoituksessa käytetään tarpeen mukaan apuna ja tukena erilaisia apuvälineitä kuten isoa joogatyynyä eli bolsteria jolloin asennot on mahdollista tehdä hyvin rennosti.

Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään jooganneillekin. Odottaville äideille yinjooga ei välttämättä sovi – olethan yhteydessä jos olet raskaana, niin mietitään yhdessä sopiiko kurssi sinulle!

Yinjoogaharjoitukset keskittyvät avaamaan lantion alueen ja rintarangan kireyksiä – kuin huomaamatta liikkuvuutesi paranee ja hengitys kulkee taas keveämmin. Yinjooga sopii hyvin rentouttamaan kehoa, taltuttamaan stressiä ja ylipäätään rauhoittamaan mieltä tähän hetkeen. Yinjooga lisää eheyttävää, ravitsevaa, ja hiljentyvää energiaa kehossamme – vastapainona kiireisessä arjessa tarvitsemallemme yang-energialle.

Tunnilla lämpölamput ovat päällä, mutta kyseessä ei ole mikään Hot Yin -tunti, vaan Keitaan lämpölamput takaavat, ettei kenellekään tule tunnin aikana kylmä.

ILMOITTAUDU

 

Aika: maanantaisin klo 19-20.15
Hinta: Kertamaksu 17 €, 10 kerran sarjakortti 130 €. Kaikki liikuntaedut (Smartum, Edenred…) käyvät Keitaalla!
Ohjaaja: Heidi Nummi

Tässä vielä video jolla kerron vähän yinjogasta: