Keidas Yoga Method -kotitreenit

5 kuukauden Keidas Yoga Method -kotiharjoitussarja verkon kautta

Monipuolinen ja koko kehoa vahvistava joogaharjoitus lempeästi ja kehoa kuunnellen.
Energisempi ja terveempi keho, hyvinvoiva ja rauhallinen mieli.

Olisiko kiva tehdä joogaharjoitusta kotona, saada sama ihana olo kuin joogatunnilla käytyäsi? Etkö ihan tiedä mitä tehdä, mistä aloittaa ja miten edetä, kaipaat enemmän tukea ja varmuutta harjoituksen tekemiseen?

 

 

OSTA NYT

 

Katja Ojala on ollut päätoiminen joogaopettaja jo YLI 11 vuotta, lisäksi hän on joogaopettajien kouluttaja. Hän on myös mindfulnessohjaaja, sovittelija, ratkaisukeskeinen coach ja FT. Hän on kehittänyt Keidas Yoga Methodin omien joogaopettajiensa opetustyylien pohjalta. 

Keidas Yoga Method -verkkoharjoitussarja tukee harjoitustasi, voit tehdä harjoituksen Katjan kanssa milloin vain.
 • Verkkoharjoitussarjan teemana on voima. Usein joogaa ajatellessa ajatellaan ennen kaikkea venyttelyä, mutta joogassa voima yhdistyy venytykseen! Terveen kehon kannalta notkeutta tärkeämpää  on se, miten lihakset toimivat ja miten kannattelet kehoasi – siihen tarvitset voimaa.
 • Opit valjastamaan kehosi voiman niin, että käytät liikkeissä lihaskalvolinjoja ja laajaa kehon aktivointia. Silloin saat käyttöösi piilossa pysynyttä voimaa ja voit tehdä raskaitakin asentoja vähemmällä ponnistelulla ja turvallisemmin.
 • Saat joka kuukausi noin 45 minuutin pituisen harjoituksen videolla. Suosittelen, että teet harjoituksen vähintään kerran viikossa. Jos haluat edistyä enemmän, pari kertaa viikossa on jo loistavaa!
 • Videot pysyvät sinulla! Tämä ei ole mikään kertakäyttötuote, vaan tietenkin saat videot kokonaan itsellesi.
 • Sinun ei tarvitse vääntäytyä solmuun eikä laulaa mantroja, vaan näissä harjoituksissa on varsinkin perustason jooga-asentoja eli asanoita jotka antavat hyvän pohjan kehon terveydelle.
 • Mukana myös muutama hiukan haastavampi asana – niitä ei ole tarkoituskaan välttämättä vielä osata, vaan ne antavat sinulle tilaisuuden kehittyä ja oppia uutta.
Mitä saat tästä harjoitussarjasta?
 • Lisää voimaa ja tukea jalkoihin ja keskivartaloon, joka tuo lisää keveyttä ja helppoutta elämään.
 • Lisää liikkuvuutta koko kehoon.
 • Kehon hyvinvointi parantaa mielialaa, yöunia ja elämän laatua. Rento ja hyvin toimiva keho saa aikaan rennon ja tasapainoisen mielen.
 • Kun matkoihin ei kulu aikaa, tämän kurssin voi tehdä näppärästi vaikka elämäsi olisi kiireistä.
 • Ehdit uppoutua harjoitukseen, mutta tunti ei vie kaikkea energiaa vaan päinvastoin saat lisää puhtia elämääsi.
 • Opit ymmärtämään miten tarkoittaa pehmeä ja kokonaisvaltainen kehon tuki painautumista ja ojentumista hyväksi käyttäen.

Harjoitussarjan hinta vain 29 € 

Haluatko vahvistua ja voida paremmin?

Jos haluat rennon ja terveen kehoa, energisen ja keskittyneen mielen ja ymmärrät kuinka tärkeää kehosi hyvinvoinnin tukeminen on, tämä kurssi on juuri sinulle.

Teet harjoitukset kotonasi tai vaikka mökillä, ja säästät joogatunneille kulkemiseen kuluvan ajan ja vaivan.

Harjoitus on suunniteltu sinulle joka kaipaat vahvistavaa, rauhallista mutta samalla voimistavaa joogaharjoitusta ja ymmärrät että kehon ja mielen huolto on muutakin kuin rentoutumista. Sinun en tarvitse olla kokenut joogaaja, vaan selkeät ohjeet ja erilaiset vaihtoehdot asentojen tekemiseen

Erityisen hyvin harjoitussarja sopii sinulle, joka jo käyt Keitaan tunneilla, taitosi kehittyvät nopeammin ja saat enemmän tilaisuuksia kokea joogan tunnelmaa. Lisäksi, jos olet jo Keidas Yoga Method-harjoitusryhmässä, voit pysäyttää videon ennen loppuliikkeitä, tehdä oman räätälöidyn harjoituksesi ja palata takaisin videoon loppuliikkeissä. Saat todella monipuolisen ja yksilöllisen harjoituksen!

 

”Katja, sä olet todella täydellinen. Se mikä ainakin minuun on vedonnut on se että olet niin ”maanläheinen”, maalaisjärkinen. Ja uskallat olla eri mieltä kuin muut. Eli ohjaat oman tuntemuksen ja tiedon ja kokemuksen mukaan. Ja vaikka olet oikeesti guru omalla alallasi niin et ole mikään ”joogalentäjä” vaan niin jalat maassa-tyyppi. Mä en, anteeksi vain, oikein niistä mantroista piittaa. Vaikka nekin varmaan joihinkin juttuihin kuuluu.” – Pipa

”Rentoutumis- ja hengitysharjoituksia tehdessäni nukahdan nopeammin ja rauhallisemmin. Fyysisesti olen notkeampi ja liikkuvampi kuin ikäiseni tuttavat. Tavoite on pysyä tässä kunnossa mahdollisimman pitkään. (Joskus 10 vuotta sitten sanoin, että vielä 70 ikäisenä pitää pystyä menemään mustikkametsään. Nyt tavoite on 80 v!)” – Tuire

 

Mitä kurssi sisältää
 • Harjoitussarjassa on 5 osaa, joista jokainen on n. 45-55 minuutin joogaharjoitus Keidas Yoga Methodin mukaan
 • Jokaisessa harjoituksessa teemme aurinkotervehdyksiä, seisoma-asanoita, lattialla ja istualtaan tehtäviä asanoita, loppuliikkeet ja loppurentoutuksen.
 • Harjoitus vahvistaa tasapainoisesti koko kehoa: jokaisessa harjoituksessa teemme liikkeitä jotka vaikuttavat jalkoihin, pakaroihin, lantioon, vatsaan, selkään, kylkiin ja ylävartaloon.
 • Näet miten voit tehdä saman asanan rennommin tai enemmän voimaa kasvattavasti.
 • Lisäksi saat bonusharjoituksen joka on Katjan lyhyt lemppariharjoitus. Melkein aina ihan sama, tämän Katja tekee kun aikaa on rajallisesti. Sisältää juuri ne tärkeimmät asanat!
 • Saat käyttöösi bonuksen ja ensimmäisen kuukauden harjoituksen heti samana päivänä (huom tässä saattaa kulua muutama tunti maksun jälkeen). Sen jälkeen saat uuden harjoituksen joka kuukaudelle toukokuuhun asti aina kuun ensimmäisenä päivänä.

 

OSTA NYT