Jooga- ja pilatesryhmät

Keitaalla joogaa ja pilatesta harrastetaan pienryhmissä, jotka kokoontuvat kerran viikossa koko syys- tai kevätkauden. Tämä takaa sen, että jokainen osallistuja voi harjoitella juuri itselle sopivalla tavalla ja tasolla, sillä ohjaaja oppii tuntemaan oppilaan ja tarvittaessa auttaa mukauttamaan harjoitusta sopimaan jokaiselle parhaalla mahdollisella tavalla.

Kevätkauden hinta yhdessä Keitaan ryhmässä on 280 € (270 € vanhoilta oppilailta), ja toinen ryhmä on vain 190 € eli kaksi ryhmää yhteensä 470 €. Voit ilmoittautua ryhmään maksamalla varausmaksun 50 € per ryhmä Keitaan verkkokaupassa 4.12.2018 alkaen. Loput ryhmän/ryhmien hinnasta maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla tunnin ohjaajalle. Voit myös maksaa varausmaksun tai loppusumman liikuntaseteleillä (Edenred, Smartum), liikuntasaldolla (Edenred, Smartum), ota siinä tapauksessa yhteyttä [email protected]

Opiskelijat saavat koko kauden kestävistä ryhmistä 20 € alennuksen sekä lisäksi Keidas Yoga Method-verkkoharjoitussarjan maksutta (arvo 29 €). Samassa taloudessa asuvat saavat ryhmistä perhealennuksen, joka on saman verran kuin yksittäisen henkilön useammat ryhmät eli ensimmäinen henkilö maksaa 270 € ja sitä seuraavat aina 190 € per henki. Otathan yhteyttä [email protected] jos olet oikeutettu alennukseen jotta voimme huomioida sen loppulaskussa.

Kaikki Kirkkonummen Keitaan koko kevään ryhmät alkavat viikolla 2 eli 7.1.2019 alkavalla viikolla ja päättyvät viikolla 21 eli 26.5.2019. mennessä. Jos joku kerta joudutaan perumaan esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi, pyritään korvaava kerta järjestämään kurssin loppumista seuraavalla viikolla vastaavaan aikaan.