Jooga- ja pilatesryhmät

Keitaalla joogaa ja pilatesta harrastetaan pienryhmissä, jotka kokoontuvat kerran viikossa koko syys- tai kevätkauden. Tämä takaa sen, että jokainen osallistuja voi harjoitella juuri itselle sopivalla tavalla ja tasolla, sillä ohjaaja oppii tuntemaan oppilaan ja tarvittaessa auttaa mukauttamaan harjoitusta sopimaan jokaiselle parhaalla mahdollisella tavalla.

Syyskauden hinta yhdessä Keitaan ryhmässä maksaa 270 € (poikkeuksena on Nummelan ryhmä jonka hinta on vain 240 €), ja toinen ryhmä on vain 190 € eli kaksi ryhmää yhteensä 460 € (430 €). Voit ilmoittautua ryhmään maksamalla varausmaksun 50 € per ryhmä Keitaan verkkokaupassa. Loput ryhmän/ryhmien hinnasta maksetaan laskulla ennen ryhmän alkua. Voit myös maksaa varausmaksun tai loppusumman liikuntaseteleillä (Edenred, Smartum), liikuntasaldolla (Edenred, Smartum) tai käteisellä, ota siinä tapauksessa yhteyttä [email protected]

Opiskelijat saavat ryhmistä 20 € alennuksen. Samassa taloudessa asuvat saavat ryhmistä perhealennuksen, joka on saman verran kuin yksittäisen henkilön useammat ryhmät eli ensimmäinen henkilö maksaa 270 € ja sitä seuraavat aina 190 € per henki. Otathan yhteyttä [email protected] jos olet oikeutettu alennukseen jotta voimme huomioida sen loppulaskussa.

Kaikki Kirkkonummen Keitaan syksyn ryhmät alkavat viikolla 33 eli 13.8.2018 alkavalla viikolla ja päättyvät viikolla 50 eli 16.12. mennessä. Leppävaaran ja Nummelan ryhmät alkavat vasta syyskuussa ja loppuvat 18.12.2018. Jos joku kerta joudutaan perumaan esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi, pyritään korvaava kerta järjestämään ensisijaisesti viikolla 51 vastaavaan aikaan.