Grounding yin -joogahoidot

Grounding yin®- joogahoito on uudenlainen tuntikokonaisuus jossa yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien eli energiakanavien sekä niissä sijaitsevien akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen.

Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Grounding yin-jooga tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus aktivoituu.

Asanoissa ollaan n. 2-5min tai enemmän, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä. Tunnille otetaan maksimissaan 9 osallistujaa.

Joogahoidon vaikutukset kestävät muutamasta tunnista ylöspäin (n. 1vrk ) jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Asiakkailta tulleiden palautteiden mukaan vointi on tunnin jälkeen ollut todella hyvä ja rentoutunut. Yöllä on tullut uni tavallista paremmin ja seuraavana päivänä olo on ollut sekä energinen että uudistunut.

Voit ilmoittautua mukaan Keitaan verkkokaupassa. Yhden teematunnin hinta on 36 €. Jos haluat maksaa liikuntaedulla, esim Smartum tai Edenred, kirjoita viesti [email protected] niin varaamme tunnin sinulle. Kaikki liikuntaedut käyvät Keitaalla!

 

Varaa paikkasi

 

Seuraava Grounding yin -joogahoito Keitaalla on lauantaina 19.1.2019 klo 15-17.15

Kurkkaa alla olevalta videolta miltä grounding yin näyttää: