Avoimet tunnit

Avoimille tunneille voi tulla kuka vain, milloin vain, kertamaksulla (17€, aamujooga 15 €) tai sarjakortilla. Sarjakortin voit ostaa etukäteen Keitaan verkkokaupasta tai ennen tunnin alkua ohjaajalta.

Kolmen kerran tutustumiskortin (29 €, voimassa 2 kk) voit ostaa, jos et ole koskaan käynyt Keitaalla tai edellisestä käynnistä on vähintään vuosi. Kymmenen kerran kortti (130 €, voimassa 5 kk) on edullisin tapa käydä tunneilla, ja molempia sarjakortteja voit käyttää myös voimassaoloajan päätyttyä 2 € lisämaksulla per kerta.

Avaamme studion ovet viimeistään 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua, kun edellinen tunti on saatu päätökseen ja opettaja on vapaana avaamaan ovet.

Toivomme teitä tekemään tuntivarauksen etukäteen ajanvarauksen kautta. Näin varmistamme, että tunnille mahtuu mukaan ja vältämme turhat pettymykset.

Mikäli et pääsisikään varaamallesi tunnille, peruthan sen ajoissa, vähintään neljä tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamatta jätetyistä tunneista veloitamme jälkikäteen maksun tai käyntikerran kortista.

Ota mukaan joogavaatteet ja joogamattosi, muuta et tarvitse sillä Keitaalla on kaikki tarvitsemasi joogavälineet. Joogamaton voit myös vuokrata 1 € hintaan, ja joogamaton vuokra sisältyy 3 kerran tutustumiskortin hintaan.

ILMOITTAUDU