Aamujooga

Ihana alku viikolle. 

Keitaan aamujooga on samaan aikaan dynaaminen että rauhallinen tunti. Tasapainotat kehoa ja mieltä ja virkistyt tulevaan viikkoon jolloin muutkin hommat sujuvat levollisen tehokkaasti.

Aamujoogatunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin flowjooga-tyyppistä harjoitusta, eli kyse ei ole ihan villasukkajoogasta.  Vahvistat koko kehoasi tasapuolisesti, avaat rintakehän aluetta ja pääset eroon jumeista.

Aamujooga sopii myös jos et ole aikaisemmin joogannut. Se sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat kehoa lempeästi vahvistavan joogatunnin jonka jälkeen olosi on energinen ja kevyt. Koska ohjaaja oppii tuntemaan sinut ja kehosi, pystyy harjoitusta myös muuntelemaan yksilöllisesti jos sinulla on esimerkiksi jokin vanha vamma joka vaikeuttaa jonkin verran harjoitusta.

Aamujoogassa annamme hengityksen rauhoittua ja laajentua, ja  teemme jooga-asennot hengityksen tahtiin. Teemme aurinkotervehdyksiä, seisoma-asentoja, istuma-asentoja sekä loppuun tietenkin ihana syvärentoutus. Koska aamujoogan on tarkoitus olla myös virkistävä tunti, teemme paljon rintakehää avaavia asentoja joiden jäljiltä on helppo hengittää ja selkäranka on vetreä.

 

ILMOITTAUDU

 

Arkiaamujen tunneille voit  ostaa kymmenen kerran kortin Keitaan verkkokaupasta tai aamutunnin ohjaajalta. Voit myös maksaa kertamaksulla 15 € / kerta. Kaikki liikuntaedut (Smartum, Edenred…) käyvät Keitaalla!